Garancia

Örömmel üdvözöljük a Suzuki-tulajdonosok táborában.

 

Kívánjuk, hogy az autózás ezentúl az Ön számára is gondtalan öröm legyen, s bízunk abban, hogy hamarosan megtapasztalja, milyen megbízható gépkocsit vásárolt.

Minden új Suzukira 3 évig terjedő teljes körű garancia 100 000 km-es futáskorlátozással és 12 év átrozsdásodás elleni garancia (a Szervizkönyvben foglaltak szerint) érvényes.

Kiterjesztett garancia Nem szeretne lemondani a Suzuki gyártói garancia lejárta után sem az átfogó garanciális szolgáltatásokról?

 

Figyelem, akciónkat meghosszabbítottuk! Most lehetősége van akár további 2 évre garancia kiterjesztést vásárolni!

A Real Garant Versicherung AG-val közösen összeállított Suzuki kiterjesztett garancia akár további két évre vagy akár 150.000 km-ig nyújt széles körű fedezetet,

a gyártói garancia lejártát követően.

Nyugodtan koncentráljon arra, ami igazán fontos Önnek, és élvezze gondtalanul a Suzuki vezetésének élményét.

 

ÚJ SUZUKI – Az első forgalomba helyezéstől számított 6 hónapon belül, amennyiben a futásteljesítmény nem haladja meg az 5.000 km-t.

FIATAL SUZUKI – Az első forgalomba helyezéstől számított 36 hónapon belül, amennyiben a futásteljesítmény nem haladja meg a 100.000 km-t.

 

Garantáltan széles körű A Suzuki kiterjesztett garancia keretein belül a következő alkatrészcsoportok egységeire vállalunk garanciát:

Motor Szívócső, hengerblokk, forgattyús ház, hengerfej, hengerfejtömítés, Wankelmotor-ház, az olajkeringéssel kapcsolatos minden belső részegység,

olajhűtő, olajteknő, olajnyomáskapcsoló, olajszűrő-ház, lendkerék, hajtótárcsa a fogaskoszorúval, fogas szíj/ lánc a feszítőgörgővel, feltéve,

ha a csereintervallumokat betartották és az erre vonatkozó szabályozás változatlan.

Manuális, automata sebességváltó és osztómű Sebességváltó-ház, ennek belső részegységei, beleértve a nyomaték átalakítót (wandler),

az automataváltó elektronikus vezérlőegységét, váltóhuzalok (bowdenek) és az osztómű.

Kuplung Nyomólap (műszaki meghibásodása), adó-, és vevőhenger. Differenciálmű Differenciálmű-ház (első-/hátsókerékhajtás) és összes belső részegysége.

Erőátviteli tengelyek Kardántengely, meghajtó tengelyek, tengelycsuklók és a kipörgésgátló berendezés mechanikus és elektronikus rendszerei.

Kormányzás Mechanikus és hidraulikus kormánymű a belső szerkezeti egységekkel, hidraulikus szivattyú a belső szerkezeti egységekkel,

elektronikus kormányrásegítő motor és a kormányzás elektronikus egységei.

Fékrendszer Főfékhenger, fékrásegítő, kerékfékhenger, kiegyenlítő tartály, kézifék huzalok (fékező részek nélkül), fékerő szabályozó, fékerőhatároló, az ABS következő alkatrészei:

elektronikus vezérlőegység, fordulatszám érzékelő és hidraulikus egység.

Üzemanyagellátó rendszer Üzemanyag-szivattyú, befecskendező szivattyú, befecskendező szelepek, karburátor, a befecskendezés elektronikus alkatrészei, az üzemanyag rendszer vezérlőegységei, turbó.

Elektromos berendezések Generátor a feszültségszabályozóval, indítómotor, a gyújtási rendszer elektronikus részei (kivéve az ehhez tartozó gyújtókábelek),

az elektronikus befecskendező elektromos vezetékei (kivéve korrózió vagy oxidáció), a fedélzeti számítógép (multifunkciós kijelző).

Klíma Kompresszor, kondenzátor, elpárologtató, és klímaventillátor.

Hűtőrendszer Vízhűtő, hőcserélő, termosztát, vízpumpa, az automataváltó hűtője, Visco-/ és hő ventilátor, ventilátor-tengelykapcsoló és hőkapcsoló.

Kipufogó rendszer Lambda-szonda, a Lambda-szonda cseréjével összefüggésben a szükséges rögzítőelemek és a gyűjtőcső.

Biztonsági rendszerek A légzsák és az övfeszítő érzékelője valamint vezérlőegysége és a pirotechnikai patron.

 

A Suzuki kiterjesztett garancia feltételei szerint a garancia a felsorolásban megadott alkatrészek működőképességére vonatkozik.

Garanciális esetben a Real Garant a fent nevezett alkatrészcsoportokban szereplő alkatrészek javításának ill. cseréjének teljes munkadíját és anyagköltségét megtéríti 150.000 km-ig akkor is,

ha a gépjárművön több garanciális javítás is szükségessé válik.

A Real Garant Versicherung AG egy olyan specializálódott német biztosítótársaság, amely a kiterjesztett garancia területén egyike a vezető biztosítótársaságoknak.

A társaság sikerének kulcsa a kiemelkedő ügyfél centrikusság, rugalmasság és gyorsaság, melynek alapját az iparágban megszerzett sok éves tapasztalat képezi.

A Real Garant tapasztalt csapata és a Suzuki márkaszervizek szakmailag képzett munkatársai gondoskodnak a garanciális esetek gyors és egyszerű megoldásáról.

Árlista

VÁLASSZA A BIZTONSÁGOT!

Árainkról érdeklődjön kollégáinknál!  

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

Tartós autóbérlet a Szabó Suzuki-nál

Cégünk már több mint 25 éve működik a Suzuki hivatalos márkaképviseletként.

A piaci igényeknek megfelelően, az északkeleti régió vállalatai számára kínálunk tartós bérleti konstrukciót helyben, teljeskörű ügyintézéssel a bérlő igényeinek megfelelően személyreszabva.

érdekel

Műszaki vizsgáztatás

Teljes körű műszaki vizsgáztatás egy helyen, minden hétköznapon

Kérdése van? Hívja bizalommal kollégáinkat!

érdekel

Karosszéria műhely

Szolgáltatásaink

Észak-Magyarország legjobban felszerelt és legnagyobb karosszéria-fényező műhelyével rendelkezünk

érdekel