Garancia

Örömmel üdvözöljük a Suzuki-tulajdonosok táborában.

 

Kívánjuk, hogy az autózás ezentúl az Ön számára is gondtalan öröm legyen, s bízunk abban, hogy hamarosan megtapasztalja, milyen megbízható gépkocsit vásárolt.

Minden új Suzukira 3 évig terjedő teljes körű garancia 100 000 km-es futáskorlátozással és 12 év átrozsdásodás elleni garancia (a Szervizkönyvben foglaltak szerint) érvényes.

Kiterjesztett garancia Nem szeretne lemondani a Suzuki gyártói garancia lejárta után sem az átfogó garanciális szolgáltatásokról?

 

Figyelem, akciónkat meghosszabbítottuk! Most lehetősége van akár további 2 évre garancia kiterjesztést vásárolni!

A Real Garant Versicherung AG-val közösen összeállított Suzuki kiterjesztett garancia akár további két évre vagy akár 150.000 km-ig nyújt széles körű fedezetet,

a gyártói garancia lejártát követően.

Nyugodtan koncentráljon arra, ami igazán fontos Önnek, és élvezze gondtalanul a Suzuki vezetésének élményét.

 

ÚJ SUZUKI – Az első forgalomba helyezéstől számított 6 hónapon belül, amennyiben a futásteljesítmény nem haladja meg az 5.000 km-t.

FIATAL SUZUKI – Az első forgalomba helyezéstől számított 36 hónapon belül, amennyiben a futásteljesítmény nem haladja meg a 100.000 km-t.

 

Garantáltan széles körű A Suzuki kiterjesztett garancia keretein belül a következő alkatrészcsoportok egységeire vállalunk garanciát:

Motor Szívócső, hengerblokk, forgattyús ház, hengerfej, hengerfejtömítés, Wankelmotor-ház, az olajkeringéssel kapcsolatos minden belső részegység,

olajhűtő, olajteknő, olajnyomáskapcsoló, olajszűrő-ház, lendkerék, hajtótárcsa a fogaskoszorúval, fogas szíj/ lánc a feszítőgörgővel, feltéve,

ha a csereintervallumokat betartották és az erre vonatkozó szabályozás változatlan.

Manuális, automata sebességváltó és osztómű Sebességváltó-ház, ennek belső részegységei, beleértve a nyomaték átalakítót (wandler),

az automataváltó elektronikus vezérlőegységét, váltóhuzalok (bowdenek) és az osztómű.

Kuplung Nyomólap (műszaki meghibásodása), adó-, és vevőhenger. Differenciálmű Differenciálmű-ház (első-/hátsókerékhajtás) és összes belső részegysége.

Erőátviteli tengelyek Kardántengely, meghajtó tengelyek, tengelycsuklók és a kipörgésgátló berendezés mechanikus és elektronikus rendszerei.

Kormányzás Mechanikus és hidraulikus kormánymű a belső szerkezeti egységekkel, hidraulikus szivattyú a belső szerkezeti egységekkel,

elektronikus kormányrásegítő motor és a kormányzás elektronikus egységei.

Fékrendszer Főfékhenger, fékrásegítő, kerékfékhenger, kiegyenlítő tartály, kézifék huzalok (fékező részek nélkül), fékerő szabályozó, fékerőhatároló, az ABS következő alkatrészei:

elektronikus vezérlőegység, fordulatszám érzékelő és hidraulikus egység.

Üzemanyagellátó rendszer Üzemanyag-szivattyú, befecskendező szivattyú, befecskendező szelepek, karburátor, a befecskendezés elektronikus alkatrészei, az üzemanyag rendszer vezérlőegységei, turbó.

Elektromos berendezések Generátor a feszültségszabályozóval, indítómotor, a gyújtási rendszer elektronikus részei (kivéve az ehhez tartozó gyújtókábelek),

az elektronikus befecskendező elektromos vezetékei (kivéve korrózió vagy oxidáció), a fedélzeti számítógép (multifunkciós kijelző).

Klíma Kompresszor, kondenzátor, elpárologtató, és klímaventillátor.

Hűtőrendszer Vízhűtő, hőcserélő, termosztát, vízpumpa, az automataváltó hűtője, Visco-/ és hő ventilátor, ventilátor-tengelykapcsoló és hőkapcsoló.

Kipufogó rendszer Lambda-szonda, a Lambda-szonda cseréjével összefüggésben a szükséges rögzítőelemek és a gyűjtőcső.

Biztonsági rendszerek A légzsák és az övfeszítő érzékelője valamint vezérlőegysége és a pirotechnikai patron.

 

A Suzuki kiterjesztett garancia feltételei szerint a garancia a felsorolásban megadott alkatrészek működőképességére vonatkozik.

Garanciális esetben a Real Garant a fent nevezett alkatrészcsoportokban szereplő alkatrészek javításának ill. cseréjének teljes munkadíját és anyagköltségét megtéríti 150.000 km-ig akkor is,

ha a gépjárművön több garanciális javítás is szükségessé válik.

A Real Garant Versicherung AG egy olyan specializálódott német biztosítótársaság, amely a kiterjesztett garancia területén egyike a vezető biztosítótársaságoknak.

A társaság sikerének kulcsa a kiemelkedő ügyfél centrikusság, rugalmasság és gyorsaság, melynek alapját az iparágban megszerzett sok éves tapasztalat képezi.

A Real Garant tapasztalt csapata és a Suzuki márkaszervizek szakmailag képzett munkatársai gondoskodnak a garanciális esetek gyors és egyszerű megoldásáról.

Árlista

VÁLASSZA A BIZTONSÁGOT!

Árainkról érdeklődjön kollégáinknál!  

KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSAINK

Suzuki Flotta+ Kedvezmény

érdekel

Műszaki vizsgáztatás

Teljes körű műszaki vizsgáztatás egy helyen, minden hétköznapon

Kérdése van? Hívja bizalommal kollégáinkat!

érdekel

Alkatrész értékesítés

Alkatrészek, kiegészítők

Típustól függetlenül gépjárművéhez akár 24 órán belül, versenyképes áron szerezzük be a kívánt alkatrészt, kiegészítőt

érdekel