Rólunk

Cégünk története

Jelenlegi arculatunk egy olyan márkaképviselet képét tükrözi, amely mindenkinek képes minőségben, küllemben és árban elérhető lehetőséget biztosítani. Célunk az ügyfélközpontú gondolkodásmód továbbvitele.

Jelenlegi arculatunk egy olyan márkaképviselet képét tükrözi, amely mindenkinek képes minőségben, küllemben és árban elérhető lehetőséget biztosítani. Célunk az ügyfélközpontú gondolkodásmód továbbvitele. A jelenlegi dolgozói létszámunk 48 fő.
A közelmúltban befejeződött cégünk egyik legnívósabb beruházása. 2008 év végén átadásra került a napjaink technikai elvárásainak minden szempontból megfelelő autófényező műhelyünk. A hat állásos fényező üzem kialakításánál és berendezésénél valóban a legmagasabb technikai szintre törekedtek a Blowtherm gépészeti rendszerrel, a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektetve. A festék anyagokból az egyik csúcsminőséget, az R-M ONYX vízbázisú rendszert választották, mely lehetővé teszi a sérült autók gyári állapotának visszaállítását.

Fényező műhely
Természetesen az új autó mellett, garanciával rendelkező, minőségi használtautó értékesítéssel is foglalkozunk, rendkívüli nagy választékban. A telephelyen található összes jármű rendkívül szigorú műszaki ellenőrzésen esett át.

Használtautó telephely
Az ezt megelőző években sorozatos beruházások folytak. A szolgáltatásaink körének kiszélesítésének érdekében 2003-ban elkészült a lakatos műhelyünk, ahol valóban nyugati színvonalú munkavégzés folyik napjainkban is. Az évek alatt az alkalmazottak száma 48 főre gyarapodott. Előtte 2002-ben elkészült az 500 nm-es alapterülettel rendelkező bemutatóterem, ahol már a megnövekedett kívánalmaknak megfelelő kiszolgálási színvonalat tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

Építkezések
A fenti beruházásokat megelőzően is rendkívül sikeres éveket tudhatunk magunkénak. 1996-ban megkaptuk az első „Év kereskedése” címet. Mely kitüntetés a rendkívül jól szervezett csapatmunkának köszönhetően a napjainkig is évről-évre megillet minket.

Az első kitüntetés Japánban

Az akkori szalon… …és a műhely.
De lássuk csak honnan is indultunk: Cégünk működésének kezdetekor (1990) családi vállalkozásként általános szerviztevékenységet folytatott az akkoriban nagyon népszerű „garázsszerviz” formájában. Az alkalmazottak száma ekkor csupán 3 fő volt. Már ekkor is a minőségi munkavégzés ált a cég küldetésének középpontjában. Már a 90-es évek elején sikerült megalapoznunk jó hírnevünket.

Minden itt kezdődött…

Cégtörténetünk:

Legfrissebb cikkeink

Napelemes rendszer telepítése

Cégünk a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „Megújuló energia használatát, energiahatékonyság növelését célzó épületenergetikai fejlesztések támogatása” című felhívására pályázatot nyújtott be

Megnézem