loading

Suzuki Turbómotorok

Amit a Suzuki gyárról, fejlesztésekről és legújabb modelljeinkről még tudni érdemes

Tudtad... ?

 

1. a Suzuki több, mint 30 éve gyárt kis hengerűrtartalmú turbómotorokat. 1986, Suzuki Samurai, 670 cm3 turbómotor megvan? Ezen kívül a belső japán piacra gyártott autókba jellemzően 1L alatti kis turbómotorokat fejlesztettek az ÉVTIZEDEK során.

 

2. az 1.4 -es BoosterJet motorral szerelt új Vitara közel azonos gyorsulásra képes, mint a legújabb Swift Sport.

 

3. az 1.4-es Boosterjet motorok részecskeszűrő NÉLKÜL is megfelelnek az emissziós normáknak, ami szintén hosszútávú garanciája az alacsony szervizköltségeknek

 

4. az intelligens, 4 módban kapcsolható AllGrip 4WD rendszer minden útviszonyra biztonságos megoldást biztosít.

 

5. annyira hiszünk a BoosterJet motorok megbízhatóságában, hogy 10 év garanciát adunk a turbóra, motorra és sebességváltóra (automatára is).

 

6. a minden igényt kielégítő kényelmi és biztonsági felszereltség szinte eltörpül a BoosterJet motorok teljesítménye mellett.

 

7. az 1.4-es Boosterjet motorral szerelt Vitara olyan legendás modellekkel ér fel teljesítményben, mint a Toyota GT86. (videó új ablakban)

 

 8. a Suzuki Vitara jelenleg a piac egyik LEGÉRTÉKÁLÓBB autója!


* * * * *


Bármilyen kérdése merül fel a SUZUKI modellekkel kapcsolatban, forduljon bizalommal kollégáinkhoz, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapunkon található elérhetőségeink bármelyikén.

Telephelyeinken lehetőség van az autók megtekintésére, kipróbálására, tesztvezetésre. Értékesítő kollégáink bemutatják az autók képességeit, a felszereltségekben rejlő lehetőségeket és segítenek az autóvásárlás minden lépésében.


Kérjen időpontot, jöjjön el hozzánk, egy finom olasz kávé mellett megbeszéljük a részleteket.


Szeretettel várja a SZABÓ SUZUKI CSAPATA.