loading

Teszt videók

Tesztvideóinkat Lukács László készítette, aki ugyancsak egy SX4 SCross modell tulajdonosa. Tapasztalatai, meglátásai nagyon sokaknak segítettek már.

Lukács László - Az élet iskolája
https://www.youtube.com/channel/UCkzXJjzMKnNxL3YKcl8VuRA

 

SWACE

"Folytatjuk a hosszútáv tesztet, továbbra is téli körülmények között. A videó fókuszában a fogyasztás teszt van, ám sok más érdekes információ is elhangzik gyakorlati tapasztalatról a Swace-el kapcsolatban. Pl. a hold funkció, automata fényszóró, sokat nézzük majd a hibrid rendszer működését is az energia monitoron. Megnézzük menniyt képes elmenni elektromos módban az autó, mennyit fogyaszt autópályán 130-nál, mennyit fogyaszt városban, Budapesten kis és nagy forgalomban. Szóval izgalmas teszt volt.

 

 

VITARA

IGNIS

"Már nagyon kíváncsi voltam, hogy az 1,4 BoosterJet turbós motorokkal szemben hogyan teljesít ez a nagy túlélő 1,2-es sima benzin motor. Arra pláne kíváncsi voltam, hogy mi a különbség a 12 voltos és a 48 voltos hybrid rendszer között."

 

SX4 SCROSS

"Ebben a videóban kielemezzük az új 48 V hybrid Suzukit. Mennyit fogyaszt autópályán, országúton, városban, vegyes fogyasztásban, földúton, terepen. Milyen a futómű, kormányzás, dinamika, kényelem. "

"3 használtból 1 új autó"

"Első tankolás + 1000km-es szerviz"

"Suzuki téli/nyári kerékcsere otthon, nyomás szenzorok. Mankókerék vagy defektjavító?"

"Suzuki S-Cross és Vitara hybrid akkuk az ülés alatt. Mire vigyázzunk?"

"Suzuki S-Cross idő beállítás mindkét kijelzőn."

" TPMS guminyomás ellenőrző menü Suzuki S-Cross."

"Fogyasztás utánfutóval Suzuki S-Cross hibrid."

"1000 km hatótáv teszt 47 l-es tankkal"