loading

Ügyfeleink írták

Összegyűjtöttünk Önnek pár véleményt az Ügyfeleinktől

„Voltak elképzeléseim, melyet megosztottam az értékesítő kollégával, és mindet tudta teljesíteni, még kaptam külön kedvezményt is! A tárgyalások után maximális elégedettséggel távoztunk! Külön köszönet Murák Tibornak a profi hozzáállásáért és a maximális kiszolgálásért! Mindenkinek ajánlom a kereskedést és természetesen a kollégát is.” 
-Tölgyesi Jenő

„Először is szeretném megköszönni a Karácsonyi üdvözlő lapjukat, amit évek hosszú sora óta kapok Önöktől ! Tizen pár éve veszem a szolgáltatásukat igénybe, én csak jó tapasztalatokat tudok mondani [...] Korrektek, mindenben segítőkészek, időben megkapott emlékeztető levelek, és még sorolhatnám. Személyesen is ismerek jó néhány dolgozót, úgy a szervízben, mint a szalonban! További sikeres munkát, egyben Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok !"
-Szabó Lászlóné

„Teljes mértékben elégedett vagyok. Precizitás és gyorsaság reális áron!”
-Orehovszkiné Konyha Brigitta

„Bármi gondom van a kocsival, azonnal segítenek. Minőségi munkát végeznek, ahhoz mérten jó áron. Szerintem Miskolc egyik legjobb szervize. 10/10”
-Kékedi Roland

„Köszönöm az emlékeztető és üdvözlő leveleket! Szerintem az ország egyik legkorrektebb cége. Le a kalappal!”
-Farkas Lajos

„A feleségemmel kerestük fel Önöket 08. 25.-én, egy második autónak szánt Suzuki beszerzésének céljából. A fogadtatás, a termékek hatékony, célirányos, kulturált bemutatása a ma szokásos nyomulástól mentesen zajlott le a márka korrekt kipróbálásával bezárólag. Szívesen adtuk meg az adatainkat hiszen Önöktől csak jó ajánlatot kaphatunk, ebben biztosak lettünk. Nem holnap, de a közeljövőben fogunk Suzukit vásárolni és Önöket fogjuk választani. Addig is Kívánunk minden munkatársuknak sok szakmai sikert és jó egészséget. Tisztelettel: Kuzselláné Tóth Zsuzsanna és Kuzsella Gyula. ui. Hajrá Csaba és Attila! Sok sikert Szabó Suzuki!"
-Kuzsella Gyula

„Kedves Murák Tibor! Köszönjük a munkádat! Nagyszerű Ember vagy! Már nagy a szerelem nálunk Don Vito (Vitara) iránt! Éljen a Szabó Suzuki és nem utolsó sorban Murák Tibor!!! Sok puszi es hálás köszönet a sok segítségért!!!”
-Dusza Attiláné Nóra

„Az M3-as autópályán tartottunk Miskolc irányába, amikor az emődi leágazás előtt néhány kilométerrel, minden előzmény nélkül autónk (Suzuki Ignis) bal hátsó kerékcsapágya tönkrement. Már a leállósávban láttam, hogy nagyobb a baj, mivel erősen kiverte magából a csapágy a zsírt, és 30-40 km/h sebességnél is nagyon erős hangja volt. Az első pihenőnél megálltam, felemeltem és igen komoly lógása, -lötyögése volt a keréknek. Gyors keresés az Interneten, rátaláltunk Önökre, telefon és egy nagyon segítőkész kollégájukkal sikerült beszélni. Megnézte gyorsan, hogy van-e csapágy, és útbaigazított minket. Majd menet közben még egy telefon, mert a sok navigációs szoftver közül egyik sem akart működni, természetesen újból kaptunk segítséget. Megérkezvén egy gyönyörű szerviz fogadott minket, a 26-os út kivezető szakaszán (amelyhez külön is gratulálok), illetve a segítőkész kolléga, akinek már személyesen elmondva a problémát,vetette is fel a munkalapot és már emelkedett is fel a kisautónk az emelőn. Gyors, korrekt munkát kaptam, nagyon korrekt áron! Egy pillanatig sem éreztük a "vegyük le a bajba jutott autóst" effektust, ami sajnos ma oly divatos kicsiny országunkban. További sok sikert kívánok Önöknek az új telephelyen, sikeres szalon átköltöztetést és nagyon szépen köszönöm még egyszer a segítséget!"