loading
Szabó Suzuki 2

Cégbemutató

Bemutatkozó videóink

Cégtörténeti tablónk


Cégünkről, a jelenlegi szalon

Jelenlegi arculatunk egy olyan márkaképviselet képét tükrözi, amely mindenkinek képes minőségben, küllemben és árban elérhető lehetőséget biztosítani. Célunk az ügyfélközpontú gondolkodásmód továbbvitele. A jelenlegi dolgozói létszámunk 48 fő.

A közelmúltban befejeződött cégünk egyik legnívósabb beruházása. 2008 év végén átadásra került a napjaink technikai elvárásainak minden szempontból megfelelő autófényező műhelyünk. A hat állásos fényező üzem kialakításánál és berendezésénél valóban a legmagasabb technikai szintre törekedtek a Blowtherm gépészeti rendszerrel, a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektetve. A festék anyagokból az egyik csúcsminőséget, az R-M ONYX vízbázisú rendszert választották, mely lehetővé teszi a sérült autók gyári állapotának visszaállítását.


Fényező műhely
Természetesen az új autó mellett, garanciával rendelkező, minőségi használtautó értékesítéssel is foglalkozunk, rendkívüli nagy választékban. A telephelyen található összes jármű rendkívül szigorú műszaki ellenőrzésen esett át.


Használtautó telephely

Az ezt megelőző években sorozatos beruházások folytak. A szolgáltatásaink körének kiszélesítésének érdekében 2003-ban elkészült a lakatos műhelyünk, ahol valóban nyugati színvonalú munkavégzés folyik napjainkban is. Az évek alatt az alkalmazottak száma 48 főre gyarapodott. Előtte 2002-ben elkészült az 500 nm-es alapterülettel rendelkező bemutatóterem, ahol már a megnövekedett kívánalmaknak megfelelő kiszolgálási színvonalat tudunk biztosítani ügyfeleink részére.

Építkezések

A fenti beruházásokat megelőzően is rendkívül sikeres éveket tudhatunk magunkénak. 1996-ban megkaptuk az első „Év kereskedése” címet. Mely kitüntetés a rendkívül jól szervezett csapatmunkának köszönhetően a napjainkig is évről-évre megillet minket.
Az első kitüntetés Japánban


Az akkori szalon… …és a műhely.
De lássuk csak honnan is indultunk: Cégünk működésének kezdetekor (1990) családi vállalkozásként általános szerviztevékenységet folytatott az akkoriban nagyon népszerű „garázsszerviz” formájában. Az alkalmazottak száma ekkor csupán 3 fő volt. Már ekkor is a minőségi munkavégzés ált a cég küldetésének középpontjában. Már a 90-es évek elején sikerült megalapoznunk jó hírnevünket.Minden itt kezdődött…